fbpx

Teljes körű hálózatépítés, VoIP, és kamerarendszer kiépítése Pesten

A hálózatépítés célja korszerű vezetékes és vezeték nélküli szolgáltatás, VOIP telefonszolgáltatás, valamint kamerarendszer bevezetése volt.

 

Az informatikai hálózat 65 végpontból áll, melyet rendszergazda munkatársaink CAT6 kábelezéssel valósítottak meg, majd gondosan lemérték, hogy megfeleljen minden a TIA/ISO szabványnak. Ezután elkészítettük a mérési jegyzőkönyvet, amely a teljes körű műszaki dokumentáció része.

A hálózatépítés során aktív hálózati eszközként beépítésre került egy tűzfal, egy menedzselhető 48 portos, valamint egy 24 portos POE switch, amely a hálózati eszközök energiaellátását biztosítja.


Az új irodaházban mindhárom szinten megfelelő jelerősségű WIFI volt szükséges. Rendszergazda munkatársaink ezt öt darab menedzselhető access point segítségével érték el. Az emeleti szinten a nagyszámú egyidejű kapcsolódás miatt erősebb eszköz került, amely gond nélkül kiszolgálja az igényeket.


Telefonközpontként a 3CX teljes értékű rendszerét telepítettük mely egy modern központ minden funkciójával rendelkezik. Egy felhasználó több eszközén is csatlakozhat egyszerre a telefonközponthoz, akár külön nézetekkel a felhasználó igényeihez igazítva. A menedzsment számára elérhető wallboard funkció a hívások idejéről, számáról és az telefonos munkatársak teljesítményéről.