fbpx

Teljes körű rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatás előnyei

A rendszergazda szolgáltatás nálunk azt jelenti, hogy szakértőink az informatika számos területét lefedik, így olyan dedikált rendszergazda kollégát tudunk biztosítani neked, aki a cégedhez illeszkedően a legnagyobb tudással rendelkezik. Azonban a csapatban dolgozás lényege és egyben egy alkalmazott rendszergazdával szembeni legnagyobb előnyünk abból származik, hogy az informatika szinte minden szegmensére tudunk megoldást kínálni

Legyen szó akár szerver üzemeltetésről, akár hálózatmenedzsmentről, de említhetnénk a VOIP és IT biztonsági megoldásokat is, csapatunkra bármikor számíthatsz.

Telefonos helpdesk

Ügyfélszolgálatunkat bármikor keresheted, de felveheted velünk a kapcsolatot akár cseten is.

Kiemelt ügyfélkezelés

Rendszergazda szolgáltatásunk keretében dedikált kollégát biztosítunk, igény esetén egyedi számon hívhatod ügyfélszolgálatunkat, és webes felületen nyomon követheted  hibajegyed állapotát.

Közös munka, gyors reakcióidő

Proaktívan részt veszünk céged életében, így nem csak akkor számíthatsz ránk, amikor baj van, hanem olyankor is, amikor tervezni kell az informatikát.

Szolgáltatói képviselet

Külső hiba esetén a rendszergazda szolgáltatás részeként, szakértő kollégáink felveszik a kapcsolatot a szolgáltató képviselőivel, így nem kell bajlódnod a probléma elmagyarázásával.

Díjmentes csereeszközök

Ha elromlott a számítógéped, vagy esetleg hosszabb időt vesz igénybe egy hibafeltárás, vagy eszközbővítés, akkor szükség esetén szívesen adunk csereeszközt. Szakmai tudásunkat összeadva, a rendszergazda szolgáltatás minden pillanatában tudásunk maximumát adjuk, hogy a legjobb végeredményt nyújthassuk át ügyfeleink részére.

Naplózás, havi jelentés

Minden bejelentésről hibajegyet nyitunk, melyet a webes felületünkön nyomon is tudsz követni. Minden hónap végén összesített jelentést küldünk.

Rendszergazda szolgáltatás csomag árak

Monitoring csomag

19.900 Ft + ÁFA / ügyfél / hó
Mit tartalmaz:
 • Kliensek: 1-3
 • Szerver: 0
 • Hálózat: kis teljesítményű
 • Router, switch, WIFI
 • Helpdesk: munkanapokon 8:30-17:30
Kinek ajánljuk?

Elsősorban olyan kezdő vállalkozásoknak, ahol néhány számítógép van, de mégse szeretnének informatikai támogatás nélkül maradni. Ezen díjcsomagunk kizárólag a telefonos ügyfélszolgálat elérését, valamint a licencköltségeket tartalmazza.

Legkedveltebb

Mindennapok csomag

9.500 Ft + ÁFA /gép / hó
Mit tartalmaz:
 • Kliensek: 3-8
 • Szerver: 0
 • Hálózat: kis teljesítményű
 • Router, switch, WIFI
 • Helpdesk: munkanapokon 8:30-17:30
Kinek ajánljuk?

Olyan ügyfeleknek, akik rendszeres támogatást igényelnek, szükséges a szakértői segítség, azonban informatikai infrastruktúrájuk nem számottevő.

Teljes irodai csomag

11.000 Ft + ÁFA / gép / hó
Mit tartalmaz:
 • Kliensek: 8-15
 • Szerver: 1-2
 • Hálózat: Tűzfal, switch, WIFI eszközök
 • Router, switch, WIFI
 • Helpdesk: munkanapokon 8:30-17:30
Kinek ajánljuk?

Azon partnereinknek, akik rendelkeznek szerver vagy felhős üzemeltetési feladatokkal. Fontos a munkatársak számára a napi elérhető support, igény esetén helyszínen megjelenéssel. 

Szakértő kollégáink

Az önálló munka is legfőképpen egy jó csapatban teljesedhet ki, tehát elengedhetetlen egy kellően biztató, egymást támogató és mégis ösztönzően kritikus, ugyanakkor előremutató és kreatív közeg. Szakmai tudásunkat összeadva, a rendszergazda szolgáltatás minden pillanatában tudásunk maximumát adjuk, hogy a legjobb végeredményt nyújthassuk át ügyfeleink részére.

Pommerenke Andreas

Ügyvezető

Hálózatok tervezése, tűzfal rendszerek, Windows szerver üzemeltetés, kliens üzenmeltetés

Marsi Attila rendszermérnök
Marsi Attila

Rendszermérnök

Windows és Linux üzemeltetése, Mikrotik tűzfal rendszerek, hálózatok felügyelete

Kmetty Balázs​ rendszergazda
Kmetty Balázs

Rendszergazda

Hálózat üzemeltetés, windows szerver és kliens üzemeltetés, hálózatépítés

Lépjünk kapcsolatba

A levél megérkezését követően, kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

A honlap reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Adatkezelési tájékoztató