fbpx

Microsoft 365 előfizetés - vállalati alap és prémium verziók

Microsoft 365 előfizetés - Mi ez?

A Microsoft 365 előfizetés egy felhő alapú, előfizetéses rendszerben működő, szoftver -és szolgáltatásegyüttes, melynek segítségével a csapatmunka, és a vállalat hatékonysága nagy mértékben növelhető.

Előfizetéses csomagodtól függően, akár megkapod a lehetőséget a legújabb Office termékek telepítésére is. A felhős rendszernek köszönhetően az összes fájlod minden eszközödön egyidőben elérhető. Elkezdheted a munkát az asztali gépednél, később beleszerkeszthetsz a telefonodon, és akár befejezheted a tableteden. Bármikor, bárhonnan, akár kollégáiddal közösen is.

Outlook

Vállalati levelezés

Microsoft felhő alapú levelező rendszere, amely 50GB tárhelyet biztosít minden munkatársad számára. A levelezésen felül elérhető az Outlook minden funkciója (naptár, teendők, kontaktok), sőt ezek kapcsolatban állnak az Office 365 többi alkalmazásával is. Nem szükséges drága szervert fenntartani, az Exchange minden tudása elérhetővé válik, mindez a Microsoft által garantál biztosággal és 99,9%-os rendelkezésre állással.
Bárhol is van jelenleg a levelezésed, könnyedén áttehető minden egyéni és közös postafiók az új környezetbe. Tekintsd meg aktuális ajánlatunkat, amely pont erre kínál kézenfekvő megoldást.

SharePoint

Vállalati csapatwebhely és dokumentumtár

A vállalati csapatwebhelyek kialakítása segíti a hatékony információ -és fájlmegosztást kollégáid között. Ezekkel az oldalakkal külön csatornát alakíthatsz ki a munkatársaiddal, a szervezet különböző osztályaival (pl. marketing, HR), beszállítóiddal, vevőiddel. Minden egyes kommunikációs felület testre szabható, alkalmazkodik a vállalati arculathoz. Tetszőlegesen, jogosultságoknak megfelelően teheted elérhetővé az ott elhelyezett tartalmat, valamint a dokumentumtár elemeit.

OneDrive

Személyes tárhely, csak neked

Biztosan hallottál már hasonló, felhőben lévő tárhelyről, amely lehetett akár a Dropbox, akár a Google Drive szolgáltatása is. Ide mind-mind saját, személyes fájljaidat töltheted fel. A Microsoft 365 által kínált OneDrive is hasonló, annyival kiegészítve, hogy a többi applikációval is kapcsolatban áll, így biztosítva egy komplex, átlátható szolgáltatást neked és munkatársaidnak. Egészen pontosan 1TB szabadon felhasználható tárterület kínál, ahonnan megoszthatsz tartalmat, ha szeretnél.
Adataid biztonságát a Microsoft garantálja, de azért a beállított, automatikus mentés egy vállalati környezetben elengedhetetlen.

Office alkalmazások

Word, Excel, PowerPoint, Access

A már mindenki által ismert Microsoft 365 alkalmazások legújabb verzióját telepítheted* az általad használt öt eszközre tetszőlegesen, hogy a munka sose akadjon meg. Értesülj mindig időben a legújabb vállalati hírekről, teendőidről. Nem kell aggódnod, ha új verzió jelenik meg, hiszen előfizetésed ideje alatt jogosul leszel ezek letöltésére és telepítésére.

Power Automate

Üzleti folyamataid támogatása

A Microsoft által előre megírt üzleti folyamatokat segítő platform, amely automatizálja a gyakran előforduló, és időrabló feladatokat. Több területen, már készre szabott sablonok állnak rendelkezésedre. Ezek célozhatják az időrabló feladatokat. Több területen, már készre szabott sablonok állnak rendelkezésedre. Ezek célozhatják az adatgyűjtést, a levelezést, a naptárt, az értesítést, a hatékonyság növelését, és még számos témakört.
Például a beérkezett leveleid mellékletét automatikusan elmenti a OneDrive fiókod tetszőleges mappájába, vagy a weboldalon érdeklődő új feliratkozókat elmenti egy Excel fájlba. Ez csak pár kiragadott példa a sok százból.
Keresd meg, és használd a vállalatod hatékonyságát leginkább növelő alkalmazást!

planner
Planner

Tervezz és delegálj feladatokat!

Tervezd meg projekted, oszd részekre, ha szükséges alrészekre, add ki kollégádnak, vagy csapatodnak a vonatkozó részfeladatokat. Csatolj dokumentumot , ahova szükséges, írd be a feladat kezdő -és végdátumát, majd kövesd nyomon az egészet. Meg tudod jelölni a feladatok készenléti szintjét, és mindent egyben látsz egy diagrammon. Nagyából így lehetne leírni a Planner-t.
Egyszerre több projektet is irányíthatsz, illetve részt vehetsz mások által delegált munkákban. Megnézheted a külön rád vonatkozó feladatokat, valamint az egészet beillesztheted a naptáradba, sőt most már az Outlook része. Szuper, ugye?

Microsoft 365 előfizetés árak

Vállalati alapverzió

5,6 EUR / hó*
Mit tartalmaz:
 • Üzleti levelezés, 50GB postafiók
 • Online fájltárolás, 1TB felhő tárhely
 • 1TB vállalati közös tárhely
 • Csevegés, hívás, értekezlet
 • Office appok webes verziója
Kinek ajánljuk?

Olyan vállalkozásoknak, akik érdeklődnek az újdonságok iránt, szeretnek tanulni. Előnyben részesítik a hatékony közös munkavégzést, valamint gyakran szerveznek meetingeket az online térben.

Vállalati Verzió

9,8 EUR / hó*
Mit tartalmaz:
 • Office alkalmazások asztali verziója
 • Online fájltárolás, 1TB felhő tárhely
Kinek ajánljuk?

Olyan cégeknek, akik mindig a legmodernebb szoftverekkel kívánnak dolgozni, valamint fontos a kollégák gépén tárolt fájlok felhős biztonsági mentése.

Vállalati standard

11,7 EUR / hó*
Mit tartalmaz:
 • Üzleti levelezés, 50GB postafiók
 • Online fájltárolás, 1TB felhő tárhely
 • 1TB vállalati közös tárhely
 • Csevegés, hívás, értekezlet
 • Office appok webes verziója
 • Office alkalmazások asztali verziója
Kinek ajánljuk?

Azon leendő partnereinknek, akik az előző két csomagban foglalt előnyöket szeretnék maximálisan kihasználni.

Melletted leszünk, teljes körű segítséget adunk - bevezetjük, leoktatjuk, megtanítjuk

Minden vállalkozás életében elérkezik az a pont, amikor időszerűvé válik a korszerűsítés a hatékonyabb munkavégzés és növekedés érdekében. A felhőrendszerek nyújtotta szolgáltatások biztosítják céged számára, hogy lépést tarthass a legmodernebb munkavégzési trendekkel, hiszen dolgozóid számára lehetővé teszik, hogy teljes körűen hozzáférjenek céged rendszereihez, és zavartalanul végezhessék munkájukat. Egy ilyen átállás azonban tervezést és odafigyelést igényel. Ez az a folyamat, amit mi zökkenőmentessé teszünk számodra.

Számos vállalkozást költöztettünk már a felhőbe, így tudjuk, hogy az adatok átmozgatásánál nem érhet véget a közös munka, hiszen kollégáidat is meg kell ismertetni az új szoftverekkel és lehetőségekkel. Nem úgy adjuk át az új rendszert, hogy “itt van, tessék, használd”, hanem, igény esetén bevezetjük és leoktatjuk, hogy a ráfordításod és a szoftverek képessége is maximálisan kihasználásra kerüljön. Meggyőződésünk, hogy egy professzionális rendszer, magabiztos használat mellett egy magasabb szintre emelheti vállalkozásod működését.

Lépésről lépésre, minden amit tudnod kell - Microsoft 365 oktatás

Tervezed a Microsoft 365 szolgáltatások bevezetését? Vagy már használod őket, de nem boldogulsz bizonyos funkciókkal? Képzéseinken választ kaphatsz az összes kérdésedre, és elsajátíthatsz minden trükköt, amik abban segítenek, hogy gördülékenyebben haladhass a feladataiddal. Webináros és kihelyezett tantermi képzéseinken megmutatjuk, hogyan tudod hatékonyan alkalmazni a szoftverekben rejlő képességeket úgy, hogy a csapatmunka a leghatékonyabb legyen. 

Képzéseinkről bővebben itt olvashatsz.

Gyakran Ismételt Kérdések​
Mennyi idő az átállás? Kell-e félnem, hogy ez idő alatt elvesznek a levelek?

Általánosságban elmondható, hogy az átállás hamar megvan, de természetesen függ a szervezet nagyságától, a jelenleg használt rendszertől, az elérhető internet sebességétől, és persze a postafiókok méretőtől is. A levelek miatt pedig ne aggódj, nem fognak elveszni. 🙂

Bevezetjük, megmutatjuk, megtanítjuk

Meglévő levelezésed bárhonnan áttesszük az új Office 365-be, átimportáljuk a kontaktokat, és naptárakat. Mivel számos új szolgáltatás is kapcsolódik a rendszerhez, ezért ha szeretnétek, kollégánk csoportos oktatás keretében megmutatja a legfontosabb és leghasznosabb alkalmazásokat, funkciókat, és ezek összekapcsolását. Utána már csak rátok vár, hogy az ismeretek birtokában kialakítsatok, és fejlesszetek egy hatékony és versenyképes szervezetet.

Használhatók lesznek a régi eszközeim?

Általában igen. Ez attól függ, hogy a meglévő hálózati erőforrások, összhangban állnak-e vállalkozásod jelenlegi és jövőbeni méretéve

Lépjünk kapcsolatba

A levél megérkezését követően, kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

A honlap reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Adatkezelési tájékoztató