fbpx

Hálózatépítés ipari környezetben: Optikai gerinc és CAT6A kábelezés

Megrendelőnk számára megbízható és hatékony hálózatépítés kritikus fontosságú a termelékenység és az üzleti folyamatok zavartalansága szempontjából. A modern ipari létesítményekben az adatátvitel és a kommunikáció gyorsasága és stabilitása elengedhetetlen a termelés folyamatos működéséhez és a gyártási folyamatok optimalizálásához. Az újabb projekt során egy nagyvállalat ipari területén, négy különálló épület összekapcsolására volt szükség, kültéri és beltéri eszközökkel egyaránt.

Az épületek közötti adatkapcsolat megteremtése érdekében az optimális megoldásnak az optikai gerinc kiépítése bizonyult. Ez lehetővé teszi nagy sebességű és stabil adatátvitelt nagy távolságokon keresztül, így a hálózatépítés során ideális választás ipari környezetben, ahol nagy mennyiségű adatmozgás történik. A projekt során a négy épület közötti optikai gerincet a legkorszerűbb szál-optikai kábelekkel valósítottuk meg, amelyek magas sávszélességet és alacsony késleltetést biztosítanak.

Az optika mellett a belső hálózatot CAT6A kábelezéssel építettük ki. A CAT6A kábelek szintén lehetővé teszik a nagy sebességű adatátvitelt és a zavartalan kapcsolatot az épületeken belül, ami elengedhetetlen az ipari rendszerek és eszközök hatékony működéséhez. A CAT6A kábelek kiváló zajszűrő tulajdonságokkal rendelkeznek, és képesek a nagyobb távolságokon is megbízható adatátvitelt biztosítani, így ideális megoldást nyújtanak ügyfelünk számára.

Az adatkapcsolatok mellett a vezeték nélküli hálózat kiépítése is elengedhetetlen volt a létesítmények teljes lefedettségének biztosításához. Ennek érdekében nagysebességű, WiFi 6 szabványt támogató beltéri és kültéri access pointokat telepítettünk. A WiFi 6 technológia kiemelkedő teljesítményt nyújt, lehetővé téve a nagyobb adatforgalom kezelését és a stabil vezeték nélküli kapcsolatot még zsúfolt ipari környezetben is.

A hálózatépítés projektet a végén mérési jegyzőkönyvvel, valamint több, mint tízéves rendszergaranciával adtuk át, és sikeresen lezártuk.

További információkkal megrendelőnkkel történt egyeztetést követően tudunk szolgálni.

Lépjünk kapcsolatba

A levél megérkezését követően, kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

A honlap reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Adatkezelési tájékoztató