okos otthon kivitelezés

Örömmel jelentjük nektek, hogy 2020 nyarától új üzletágként elkezdtük okos otthonok, vagyis inkább okos épületek megvalósításával foglalkozni.

 

Az igazi okos otthon nem csupán a boltban kapható, távolról vezérelhető eszközöket jelenti. Ezek a rendszerek központi egységgel rendelkeznek, és különböző külső és belső tényezőket figyelembe véve hoznak meg döntéseket, irányítják és összehangolják az eszközöket maximális energiamegtakarításra, biztonságra és komfortra törekedve. Például, ha a kertedben napokig nem esik csapadék, akkor a beállítások szerint beindítja az öntözőrendszert.

 

Legyen szó akár lakóház (okoslakohaz.hu) vagy szálloda, esetleg kereskedelmi egység építéséről, leányvállalatunk a tervezés fázisától aktívan bekapcsolódik, és egészen az átadásig veletek marad, hogy minden tökéletesen működjön.

 

Alkalmazott technológiánk tökéletesen integrálható bármilyen épületbe, legyen szó akár családi házról, vagy akár egy több szintes irodaházról, vagy akár egy ipari csarnokról.  Leggyakrabban a világítást, a riasztórendszert, az árnyékolást, az öntözőrendszert vezérelhetjük vele, de nyilván a programozása eltérő lehet.

 

Ha bővebb információt szeretnétek, akkor nézzétek meg oldalunkat, vagy keressetek minket!