Informatikai hálózatépítés

Egyik fő profilunk lokális hálózatok tervezése, kivitelezése, meglévő hálózatok átalakítása. Nagy figyelmet szentelünk a megfelelő eszközök kiválasztására, hogy az alkalmazott technológia összhangban legyen vállalkozásod méretével és a várható költségekkel.

Informatikai hálózatok építése

Rendszergazda szolgáltatásunkon felül, teljes körű hálózati megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére. Az optimális kábel telepítése nagy mértékben függ a használt rendszertől, a szoftverektől, az igényelt adatátviteli sebességtől, a telephely adottságától, és az adatátviteli távolságtól is. Ez lehet CAT5E, CAT6, CAT6A, CAT7, vagy akár optikai kábel is.
A kiépített rendszert igény esetén üzemeltetjük is.

Ez magában foglalja a következőket:

 • Tűzfal beállítása. (szolgáltatások kialakítása, felhasználók felvitele, tűzfalszabályok, kimenő és bejövő forgalom szűrése, sebességkorlátok, VPN, elkülönített hálózatok kialakítása, stb)
 • Switch beállítása (elkülönített hálózatok szabályozása, link aggregation, hurokvédelem, stb.)
 • WIFI üzemeltetés

Wifi hálózatok tervezése, kiépítése

A vezetékes hálózat mellett gyakori igény a beltéri és kültéri lefedettség biztosítása. Ahhoz, hogy minden megfelelő legyen, és elégedetten használjátok, elég sok információra szükségünk lesz. Fontos egy mérethelyes alaprajz, ami alapján a tervező szoftverünkkel meghatározhatjuk a “WIFI szóró” egységek pontos helyét, hogy mindenhol megfelelő lefedettség legyen. Tudnunk kell, hogy egyszerre hány munkatárs használja majd, lesznek-e kiemelt helyiségek, ahol koncentráltabb lehet az egyidőben csatlakozó eszközök (felhasználók) száma. Ilyen lehet például egy ebédlő, egy konferenciaterem.

Nyílt terület esetén tudnunk kell, hogy van-e optikai rálátás, vannak-e épületek, egyéb környezeti akadályok.

Bővebben a WIFI-ről cikkeinkben is olvashatsz.

KERÜLJÜNK KAPCSOLATBA

Hogyan dolgozunk, és mit kell tenned,
ha új informatikai hálózatépítés válik szükségessé?

Hálózatépítés általában akkor szükséges, ha céged telephelyet vált, és az új környezet nem rendelkezik a szükséges infrastruktúrával. Ebben az esetben nincs más dolgod, mint megkeresni bennünket, vázolni az elképzeléseidet, meglévő eszközeid típusát, vállalkozásod jelenlegi méretét, és a jövőbeni terveidet. Ezek mind-mind hatással lesznek az új hálózatra, de ezeket személyesen úgyis átbeszéljük.

 • közösen megbeszéljük a meglévő, valamint az új rendszerrel szemben támasztott követelményeket,
 • díjmentes helyszíni felmérést végzünk* (* a tervezés költségét megrendelés esetén jóváírjuk.), bejárjuk a munkaterületet,
 • rendszer -és ütemtervet készítünk,
 • átvesszük a munkaterületet, építünk,
 • leszállítjuk a szükséges új eszközöket,
 • műszaki ellenőrzést végzünk, hogy minden megfelelően működjön,
 • megtörténik a műszaki átadás és átvétel,
  eszközök, beruházási anyagok, valamint a munkadíj számlázása, és kifizetése.

Általában igen. Ez attól függ, hogy a meglévő hálózati erőforrások, összhangban állnak-e vállalkozásod jelenlegi és jövőbeni méretével.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Hálózatépítés ajánlatok

Béreld tőlünk hálózati eszközeid!

Természetesen lehetőséged van hálózati infrastruktúrát bérelni tőlünk. Felmérés után ajánlatot adunk havidíjas konstrukcióra is, amely minden esetben tartalmazza az eszközök felügyeletét!

Synology mini szerver ajándékba? Igen!

A hálózatépítés során sok esetben nem elég csak a kábelek kiépítése, hanem át kell varázsolni a netet egyik helyiségből a másikba, esetleg épületről-épületre, melyhez számos hálózati eszközre szükség lehet.

Ha a felmérés után tetszett az ajánlatunk, akkor minden 600.000 forint feletti munkadíj tétellel rendelkező megrendelés esetén, egy Synology mini szervert ajándékozunk neked, ami hasznos és megbízható társad lesz az új hálózaton.

Díjmentes hálózattervezés

Sokszor szakadozik? Másik irodába költöztök és új hálózatot is szeretnétek? Jó lenne, ha a nyomtató is elérhető lenne? Ez csak néhány élethelyzet egy cég életében, amikor szakértői kezek szükségesek.

Ha nem tudod milyen eszközök, milyen kábelezés, vagy egyáltalán hogyan lesz hálózat minden informatikai eszközödön, keress minket bátran, hiszen a hálózatépítés keretében most díjmentesen*, segítünk, javaslatot teszünk!

(*a tervezés és kiszállás költségét megrendelés esetén jóváírjuk.)

HÍREK

Bejegyzések

VOIP telefonközpont

VOIP telefonközpont

Már biztosan hallottad azt a kifejezést, hogy VOIP, ami a Voice Over Internet Protokol rövidítése. Az

KAPCSOLAT

Kérj cégedre szabott
ajánlatot!

Ha bármi olyan kérdésed lenne, vagy olyan informatikai problémával szembesültél, ami nem tűr halasztást, hívj minket, vagy írj egy üzenetet!

+361 920 66 90