Informatikai

Egyik fő profilunk lokális hálózatok tervezése, kivitelezése, meglévő hálózatok átalakítása. Nagy figyelmet szentelünk a megfelelő eszközök kiválasztására, hogy az alkalmazott technológia összhangban legyen vállalkozásod méretével és a várható költségekkel.

halozaepites

KERÜLJÜNK KAPCSOLATBA

Hogyan dolgozunk, és mit kell tenned,
ha új informatikai hálózatépítés válik szükségessé?

Hálózatépítés általában akkor szükséges, ha céged telephelyet vált, és az új környezet nem rendelkezik a szükséges infrastruktúrával. Ebben az esetben nincs más dolgod, mint megkeresni bennünket, vázolni az elképzeléseidet, meglévő eszközeid típusát, vállalkozásod jelenlegi méretét, és a jövőbeni terveidet. Ezek mind-mind hatással lesznek az új hálózatra, de ezeket személyesen úgyis átbeszéljük.

 • közösen átbeszéljük a meglévő, valamint az új rendszerrel szemben támasztott követelményeket,
 • díjmentes helyszíni felmérést végzünk* (* a tervezés költségét megrendelés esetén jóváírjuk.), bejárjuk a munkaterületet,
 • rendszer -és ütemtervet készítünk,
 • átvesszük a munkaterületet, építünk,
 • leszállítjuk a szükséges új eszközöket,
 • műszaki ellenőrzést végzünk, hogy minden megfelelően
 • megtörténik a műszaki átadás és átvétel,
  eszközök, beruházási anyagok, valamint a munkadíj számlázása, és kifizetése.

Természetesen igen. Ez attól függ, hogy a meglévő hálózati erőforrások, összhangban állnak-e vállalkozásod jelenlegi és jövőbeni méretével.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Hálózatépítés ajánlatok

Béreld tőlünk hálózati eszközeid!

Természetesen lehetőséged van hálózati infrastruktúrát bérelni tőlünk. Felmérés után ajánlatot adunk havidíjas konstrukcióra is, amely minden esetben tartalmazza az eszközök felügyeletét is!

Rack szekrény ajándékba

Ha már közösen bejártuk a helyszínt, meghallgattuk mit szeretnél, és megtetszett az átküldött ajánlatunk, akkor a hálózatépítés megrendelése esetén a négy egységes rack szekrényt most mi adjuk ajándékba!

Sok cégnél tapasztaltuk, hogy a hálózati eszközök összevisszaságából előfordulhat bizonytalan működés. Ha most minimum húsz végpontos hálózatot rendelsz, akkor ebben a zárható rack szekrényben minden eszköznek meglesz a helye.
(az ajánlat nettó 400.000 forint feletti munkadíj tétellel rendelkező megrendelés esetén érvényes)

Díjmentes hálózattervezés

Sokszor szakadozik? Másik irodába költöztök és új hálózatot is szeretnétek? Jó lenne, ha a nyomtató is elérhető lenne? Ez csak néhány élethelyzet egy cég életében, amikor szakértői kezek szükségesek.

 

Ha nem tudod milyen eszközök, milyen kábelezés, vagy egyáltalán hogyan lesz hálózat minden informatikai eszközödön, keress minket bátran, hiszen a hálózatépítés keretében most díjmentesen*, segítünk, javaslatot teszünk!

(*a tervezés és kiszállás költségét megrendelés esetén jóváírjuk.)

 

Synology mini szerver ajándékba? Igen!

A hálózatépítés során sok esetben nem elég csak a kábelek kiépítése, hanem át kell varázsolni a netet egyik helyiségből a másikba, esetleg épületről-épületre, melyhez számos hálózati eszközre szükség lehet.

 

Ha a felmérés után tetszett az ajánlatunk, akkor minden 600.000 forint feletti munkadíj tétellel rendelkező megrendelés esetén, egy mini szervert ajándékozunk neked, ami hasznos és megbízható társad lesz az új hálózaton.

KAPCSOLAT

Kérj cégedre szabott
rendszergazda ajánlatot!

 • Első lépésként add meg neved és elérhetőségedet, majd válaszd ki a szolgáltatást, ami iránt érdeklődsz.
 • A levél megérkezését követően, kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.
 • Miután átbeszéltünk mindent, megismertük a pontos igényeid, elküldjük az ajánlatot.

Ha bármi olyan kérdésed lenne, vagy olyan informatikai problémával szembesültél, ami nem tűr halasztást, hívj minket, vagy írj egy üzenetet!

+361 920 66 90; +3670-3150-760